Søvncoahing 0-5 år

Det er vores ansvar som forældre at lære vores børn gode sovevaner. Børnenes trivsel og udvikling er afhængig af, at de er udhvilede og veloplagte.

Sovevanerne er noget vi som forældre er med til at skabe, gode som knap så gode. Det er muligt at lære sit barn at sove på en nænsom måde.

Med sovecoach.dk arbejder jeg for at være med til at skabe større viden omkring børn og søvnproblemer samt ikke mindst hvad vi gør ved dem.

Basis kurset “JA TAK, Lær mit barn at sove” indeholder

Modul 1: Barnets personlighed

Opmærksomme, nysgerrige, vedholdende, intelligente og måske lidt temperamentsfulde børn har ofte tendens til at give udfordringer i forhold til søvn. I denne del får du en grundlæggende viden om hvorfor børnene modarbejder søvnen og hvorfor det er vigtigt, at du tager ansvar og hjælper dem til gode sovevaner.

Modul 2: Søvnens ABC

Forstå dit barns søvnmekanismer og søvnbehov. Lær hvordan du hjælper dit barn til en alderssvarende dagsrytme og hvornår du kan forvente, at dit barn kan sove igennem om natten. Du får i dette modul redskaber til at skabe de bedste forudsætninger for at kunne grundlægge gode sovevaner.

Modul 3: Mental forberedelse

Vores egne ambitioner om, at blive puttet og lægge sig til at sove, skal være hyggeligt, rart og dejligt, kan have indflydelse på vores reaktioner, hvis børnene ikke er enige i, at det er blevet tid til at overgive sig til drømmeland. Lær hvordan du forbereder dig selv bedst, så du kan være rolig, vedholdende og overbevisende på en god måde.

Modul 4: Lær dit barn at sove

Få Sovecoach.dk´s teknikker, som bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.  Lær om forudsætningerne for at kunne lære dit barn at sove hele natten. Få opskriften på det gode putteritual. Og lær hvordan du hjælper dit barn til at kunne falde i søvn selv og sove alderssvarende og sammenhængende, uden at have behov for unødig service undervejs i søvnen.

Indhold på alle kurser kan du finde HER