Tidligere brugeres erfaringer med Sovecoach.dk


Han falder i søvn om aftenen uden hjælp

“Efter at have arbejdet efter dine sovemetoder i ca. 3 uger sover Elias nu igennem fra kl ca. 19 til 5.30. Total optur!! Han falder i søvn om aftenen uden hjælp, og når han vågner om natten finder han selv ud af at falde i søvn igen. Så tusind tak for hjælpen!”

Anette, mor til dreng på 9,5 mdr.


Du er vores HUS-GUD, når det kommer til børn og nattesøvn

“Tak for dine dejlig konkrete kommentarer, som vi følger i blinde nu, da du er vores HUS-GUD, når det kommer til børn og nattesøvn. Vi putter nu kl. 19 og så sover han til klokken 04.14-5.00, hvilket jo er flot, otte-ni timer i træk.

Vi har begge fået mere søvn i kroppen, og vi kan nu på skift sove igennem, fordi vi skiftes til at stå op om natten. Det har uden tvivl givet mere overskud til hinanden, storebroderen og den øvrige omgangskreds”.

Jesper, far til dreng på 1 år


Kl. 19 bobler begge unger sødt

“Her kommer så lige en lille status, fra en mor der i skrivende stund har aftenerne for sig selv. Kl. 19 bobler begge unger sødt og så er der voksen tid.

Vores datter er stadig en DRØM at putte, hun kan nu blive lagt hvornår- og hvordan det passer os; hun dimser sig til rette og sover INDEN der er gået fem min, både om dagen og natten ♥

Formiddagene bruger trunten også på at sove en lur på i hvert fald 2 timer; nogen gange 3, helt uden hjælp; jeg skal ikke længere være på forkant med trillen eller noget; putter hende- siger godnat, og så hører vi ikke mere.

Vi ser hele tiden fremgang og har derfor stadig blod på tanden til at fortsætte- og det kan vi takke dig for! Så af hjertet tak for at bringe børnefri tid ind i vores liv igen!!!!

Mange kram fra hele familien”.

Sussie, mor til  datter på 8 mdr


Håber du får udbredt budskabet til alle

“Efter kun 1 døgn med din metode (op/ned metoden) kunne jeg lægge hende på ml. en halv time og et kvarter. Nu er der gået en uge, og hun har i 1,5 døgn nu helt selv faldet i søvn. Jeg er så lettet, og håber det fortsætter. Jeg håber du får udbredt budskabet til alle, der står i samme situation, som jeg gjorde.

Udover at min datter selv falder i søvn nu, så sover hun længere om dagen (før helt ned til kun 2 gange en halv time, nu to gange halvanden time, og nogle gange længere), og når hun vågner om natten, falder hun ofte selv i søvn igen. Vi har ikke timelange skrigesceancer om natten længere, hvilket næsten er den største gevinst. Tak for hjælpen.”

Nina, mor til datter på 7,5 mdr


Det har lettet utrolig meget i vores hverdag

“Vil først og fremmest sige stor tak for din hjælp. Det har lettet utrolig meget i vores hverdag, at vores søn har lært at falde i søvn selv – uden brok. Vi vil helt klart anbefale Sovecoach.dk til alle, som har børn med soveproblemer”.

Katja, mor til dreng på  4 mdr.


Det var virkelig ALLE pengene værd

“Da vores datter Emma var omkring 6 måneder havde hun et utrolig dårligt søvnmønster, som gjorde at hun vågnede cirka en gang i timen hele natten igennem, hver nat. Det var virkelig udmattende.

Jeanettes gode råd hjalp allerede første aften, hvor Emma efter cirka en times indsats endte med at SOVE IGENNEM!! Fantastisk. Vi har efterfølgende også brugt metoderne (op/ned – gå ind/gå ud), de få gange, hvor Emma har fået mindre tilbagefald, f.eks. i forbindelse med flytning eller andre større omvæltninger.

Det var virkelig ALLE pengene værd, og jeg kan varmt anbefale Sovecoach, som i hvert fald hjalp med at få vores liv tilbage på skinner.”

Anja, mor til pige på nu 2 år


Tak fordi du reddede min forstand

“Tak fordi du reddede min forstand, da jeg stod som enlig mor med et barn, der ikke ville falde i søvn af sig selv. Jeg var fuldkommen slidt ned, brugte timer på at putte og var oppe 10-15 gange hver nat. Det var en KÆMPE lettelse med én, der kunne give mig brugbare og langtidsholdbare råd. Jeg havde i den grad brug for nogen, der kunne give mig en “køreplan”. Og ja, det var hårdt; men betyder i dag jeg har 2-årig, der altid er nem at lægge, ude som hjemme og som elsker sin seng. TAK! Har ikke tal på hvor mange, jeg har anbefalet at læse din teori og metode”.

Line, mor til dreng på nu 2 år


Hurtigt svar, gode råd og formidabel vejledning

“Jeg kan på det varmeste anbefale Sovecoach.dk. Som førstegangs-forældre famlede vi i blinde og forsøgte meget forskelligt. Vi skrev til Jeanette, og fik hurtigt svar, gode råd og formidabel vejledning. Hun var super til at “holde os til ilden”, når det efter succes også kunne vende i perioder”.

Majken, mor til pige 3 år og pige på 6 mdr


Så dejligt at vide, at ens barn er trygt, når det ligger i sin egen seng

“Det er et fantastisk arbejde, du har gjort, og jeg er så taknemmelig for, at du deler dine erfaringer med os alle. Metoderne er simple, så de er nemme at holde fast i, selvom man er træt og intet overskud har. Det er så dejligt at vide, at ens barn bare er trygt, når det ligger i sin egen seng”.

Tine Antonisen mor til dreng på 2 år og gravid


Det er sådan en metode, hvor man ikke lader barnet i stikken

“Tak fordi du deler din viden med andre. Det fungerer virkelig godt og det er sådan en metode, hvor man ikke lader barnet i stikken, jeg har søgt længe efter. Tusind tak for din hjælp, det betyder SÅ meget for os! :)”.

Sara, mor til pige på 1 år


En redning når hjernen og hjertet ikke kan mere

“Du er mit forbillede. En redning når hjernen og hjertet ikke kan mere. Nu med mit 3. barn har jeg brugt op-ned metoden næsten fra begyndelsen og hun er SÅ nem at putte. I mødregruppen  har jeg introduceret metoden, og også her har den gjort lykke. Så jeg vil sprede budskabet”.

Randi, mor til  to drenge 3 og 5 år og pige 5 mdr


Det er så super, at man kan have ro i maven

“Jeg vil gerne udtrykke min begejstring for dine metoder. Det er så super, at man kan have ro i maven og vælge det som passer bedst til ens overbevisning, og VI har virkelig været enormt glade for den teori, du har skrevet og fortalt om”.

Claudia, mor til pige på 3 år og tvillingedrenge på 1 år


Nemt og håndgribeligt

“Vi var enige om fra starten af, at Mille skulle lære at sove af sig selv, men det er svært når man ikke er rustet med ret meget viden om, hvordan man griber situationen an. Ved et tilfælde faldt jeg over din webside og jeg kan kun rose dig for den måde, du har været i stand til at formidle din viden på. Det er nemt og håndgribeligt og vi har haft / har stadig stor glæde af din teori.

Jeg vil mene, at du er “skyld i”, at vi fra starten har kunne arbejde målrettet med Milles sovevaner. Pt. afventer vi hvordan aftenputningen udvikler sig (vi startede med at bruge 2 timer med skrig og skrål, og nu er vi nede på knap en halv time med små udbrud…) samt hvordan eftermiddagsluren sikres, at det bliver 1,5 time og ikke kun 45 min.

Anne Cathrine, mor til pige på 2 mdr


Nu er vores datter næsten 3 år, og vi har forsat en sovende skønhed

“Jeg kan så absolut give positive ord og tanker med på vejen. Vi havde besøg af Jeanette i min mødregruppe, da min datter var ca 5 mdr. På det tidspunkt havde vi en datter, der powernappede dagen igennem og skreg sig selv i søvn hver aften. Efter at have brugt op/ned metoden i ganske få døgn havde vi pludselig en sovende skønhed og en hverdag, der fungerede og ikke mindst en datter, som ikke græd sig i søvn.

Vi har efterfulgt brugt op/ned metoden, hver gang der har været de mindste problemer, og i løbet af ganske kort tid har vi været på rette kurs igen. Nu er vores datter næsten 3 år, og vi har forsat en sovende skønhed. Mange af de soveproblemer som vores venner har oplevet med deres børn gennem de første leveår, har vi været forskånet for, idet vi hele tiden har sværget til og haft soveteorien i baghånden, siden vi fik kendskab til den.

Jeg har kun positive ord at sige om soveteorien og anbefaler den til alle jeg møder på min vej – i min verden er Sovecoach-teorien den eneste teori, der rent faktisk også holder i praksis, da ingen har lyst til at bruge en teori, hvor man skal lade sit barn græde sig selv i søvn”.

Linnea Zetner Hansen, mor til 2 piger, 3 år og 1 måned


Sætter virkelig pris på at have fået nattesøvnen tilbage

“Vi har haft rigtig god hjælp af hjemmesiden. Vi synes principperne er en god måde at tage hånd om problemerne på.

Vi havde fået lært vores datter på 6 mdr. at sutten var en del af det at sove. Hende afhængighed af sutten om natten, resulterede i at det tog mellem 1-1,5 time om aftenen og lægge hende, fordi hun tabte sutten hele tiden. Og så vågnede hun omkring 6-12 gange om natten for at få sutten. Det blev for meget en aften, og så gik jeg på nettet og fandt Sovecoach.dk.

Efter af have læst hjemmesiden igennem flere gange, blev vi enige om at klø på og lære hende ikke at skulle have sutten om natten. Det tog et par dage at lære, at tyde hvornår hun ‘bare’ brokkede sig, og hvornår hun var ked af det. Men da det først var på plads, så faldt hun selv i søvn igen, når hun vågnede om natten og sov igennem. Var ret overrasket over, hvor hurtig der var tydelig effekt.

Men rom blev ikke bygget på en dag, så der er stadig dage, som ikke er perfekte. Men det er meget bedre end det var inden vi startede og vi fortsætter med at holde fast i principperne. Det har været en hård omgang at gå igennem, men ville gøre det igen, for sætter virkelig pris på at have fået nattesøvnen tilbage”.

Tanja, mor til pige 6 mdr


For en tyndslidt, stresset og desperat mor er dette altså et mirakel

“Vores søn sov så utroligt dårligt om natten. Vi var oppe 10 gange om natten for at trøste ham, og nogle gange sad vi hele natten i en lænestol med et barn, der bare ikke ville lægges ned. Jeg var fuldstændig tyndslidt og udbrændt! Jeg anede faktisk ikke mine levende råd!

Nu til de gode nyheder! Min søn sover stort set igennem hver nat med en enkelt eller to opvågninger sidst på natten. Først vil jeg sige at det var en enorm lettelse for mig at få en metode (OP/NED) hvor jeg både satte grænser for min søn, men samtidig kunne trøste ham og lade ham vide, at jeg anerkender hans følelser.

Jeg var helt i chok den første aften da min søn faldt veltilpas i søvn efter at vi havde lavet OP/NED i en halv time. Det havde været en halv time med en del gråd, men det var ligesom han erkendte til sidst at “Nå, okay…den gik ikke.” Så vendte han sig om på siden og lavede nogle veltilfredse lyde og faldt i søvn. Som sagt var jeg i chok!

Første nat var jeg kun oppe fem gange og trøste uden at give sut – på Jeanettes anbefaling. Da natten var omme brokkede han sig ikke det mindste over ikke at få sutten, men blev puttet og faldt i søvn med hovedet begravet i sit sovedyr. Efter det er det bare gået bedre og bedre og bedre! Efter en uges tid kunne jeg høre, når han vågnede om natten, at han var blevet bedre til at trøste sig selv. Han kunne vågne og klynke, hvorefter han selv fandt ro igen. Når det skete kunne jeg alligevel ikke sove videre, for jeg var helt høj over at det var muligt!

Efter jeg var blevet helt tryg ved OP/NED metoden gik jeg videre til at gå til og fra værelset. Det var meget grænseoverskridende for mig at gå til dette næste skridt, derfor tog det mig også lang tid at komme dertil. Jeg vidste dog, at det var det eneste rigtige at gøre, så jeg sprang ud i det. Igen må jeg sige at jeg er utrolig glad for at jeg med denne metode er anerkendende overfor min søns følelser og fortæller ham, at jeg altid vil komme og hjælpe ham når han kalder og virkelig har brug for mig. Jeg vil gerne give min søn den gave, som jeg synes det er, at have tillid til verden og til at andre mennesker vil ham det godt og at der er hjælp at hente, når han har brug for det! Resultatet er fantastisk! Efter et stille putteritual bestående af natgrød, tandbørstning og ren ble, putter jeg min søn i sin seng med sit sovedyr, siger godnat og går ud. Og det var så det. Han er ligeledes blevet endnu bedre til selv at finde ro om natten, når han vågner. Det samme gælder lurene i barnevognen som jeg før trillede afsted med i halve timer for at få ham til at sove. Nu lægger jeg ham bare, og han falder i søvn uden protester.

For en tyndslidt, stresset og desperat mor er dette altså et mirakel. Det er mit lille mirakel! Jeg er så glad for at jeg opdagede sovecoach! Jeg kan med hjertet anbefale det til alle, der har børn med søvnproblemer!
Anne, mor til dreng 15 mdr