BASIS KURSUS:

“Ja Tak, Lær mit barn at sove”

Modul 1: Barnets personlighed 

Opmærksomme, nysgerrige, vedholdende, intelligente og måske lidt temperamentsfulde børn har ofte tendens til at give udfordringer i forhold til søvn. I denne del får du en grundlæggende viden om hvorfor børnene modarbejder søvnen og hvorfor det er vigtigt, at du tager ansvar og hjælper dem til gode sovevaner.

Modul 2: Søvnens ABC 

Forstå dit barns søvnmekanismer og søvnbehov. Lær hvordan du hjælper dit barn til en alderssvarende dagsrytme og hvornår du kan forvente, at dit barn kan sove igennem om natten. Du får i dette modul redskaber til at skabe de bedste forudsætninger for at kunne grundlægge gode sovevaner.

Modul 3: Mental forberedelse 

Vores egne ambitioner om, at blive puttet og lægge sig til at sove, skal være hyggeligt, rart og dejligt, kan have indflydelse på vores reaktioner, hvis børnene ikke er enige i, at det er blevet tid til at overgive sig til drømmeland. Lær hvordan du forbereder dig selv bedst, så du kan være rolig, vedholdende og overbevisende på en god måde.

Modul 4: Lær dit barn at sove 

Få Sovecoach.dk´s teknikker, som bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.  Lær om forudsætningerne for at kunne lære dit barn at sove hele natten. Få opskriften på det gode putteritual. Og lær hvordan du hjælper dit barn til at kunne falde i søvn selv og sove alderssvarende og sammenhængende, uden at have behov for unødig service undervejs i søvnen.

HJÆLP DIT BARN TIL AT SOVE TRYGT OG DEJLIGT!! 

Alle teknikker bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.

DAGSLURE:

Når dagslure er svært, handler det ofte om, at børnene er meget opmærksomme og glade for alle de ting, som foregår, når de er vågne og derfor byder enhver lejlighed til at komme til at opleve noget mere velkommen. Hvis de så også har en lille portion temperament og vilje, så er det børn, der lader høre fra sig, når vi prøver at hjælpe dem til at sove videre.

I dette online kursus får du Sovecoach.dk´s bedste tips og redskaber til at lære dit barn at sove gode og alderssvarende lure. Kurset består af tekst, billeder, grafik, skemaer og video.

Alle teknikker bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.

 

NIGHT TERROR/NATTESKRÆK:

Night Terror minder på mange måder om mareridt. De forekommer om natten, når barnet er faldet i søvn og barnet “vågner” måske grædende, skrigende eller på anden måde ude af sig selv.

Night Terror kan være meget frustrerende og man kan som forælder føle sig temmelig magtesløs.

I dette online kursus får du Sovecoach.dk´s bedste tips til, hvordan du bedst hjælper dit barn gennem Night Terror/Natteskræk og hvad du ikke bør gøre.

Alle teknikker bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.

 

FERIE MED BØRN OG SØVN:

Skal du ud og rejse med dine mindre børn kan det være en god ide at forberede eller tænke over  forskellige ting forinden.

Små børn(0-4 år) har ikke glæde af at være længere oppe end de er vant til. Især ikke hvis de ikke sover tilsvarende længere om morgenen, da de så bare vil oparbejde et større og større søvnunderskud, som ferien skrider frem – ofte med overtræthed, pyldrede børn eller konflikter til følge.

I dette kursus får du Sovecoach.dk´s bedste tips til hvordan du bedst forbereder ferien og hvordan du håndterer dit barns søvn på ferien. Få også gode råd til rejser med tidsforskel.

Alle teknikker bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.

Se mine kurser her

Alle 4 kurser, samlet pris kun 349kr.