Min mission og filosofien bag Sovecoach.dk

Her kan du læse om mig, min motivation og mission

Hvorfor interessere i menneskers søvn?

Jeg ved hvordan det er, at blive frataget søvn i længere perioder, samt hvad det gør ved overskud og handlekraft. Derfor ligger der for mig en stor motivation bag det at hjælpe børn, unge og voksne til bedre sovevaner. Jeanette er stifter af sovecoach.dk hun er mor til to fantastiske guldklumper, der på hver sin måde har udfordret på søvnfronten, det gav i 2007 Jeanette  ideen til sovecoach.dk.

Jeg er efterfølgende kommet til, og udover at være coach og terapeut, er Jeg mor til 3 drenge, også jeg har på flere måder oplevet på egen krop hvor udfordrende hverdagen kan være når der ikke er mulighed for nok søvn, og kvaliteten af den ikke er god.

Jeg har i over 20 år beskæftiget mig med børn, unge og voksnes trivsel. Jeg ved at alt for mange ting kan influere på vores søvn. I de perioder vi har småbørn, har vi brug for konkrete redskaber og hjælp til at få skabt gode søvnrutiner og rytmer.

Min mission: – at give dig/jer jeres nattesøvn tilbage

Sovecoach.dk hjælper dig til både længere og bedre nattesøvn. Gennem teori og metoder guides du trin for trin gennem din egen eller dit barns sovetræning.

Jeg planlægger sammen med dig/jer et forløb, der er skræddersyet til din hverdag og dine behov og ønsker og følger dig hele vejen til mål GOD SØVN.

Sovecoach.dk tilbyder

  • Online kurser med trin for trin guide til selvhjælp, for forældre til børn i 0-5 års alderen
  • Personligt tilrettelagte coachingforløb online og telefonisk til forældre til børn i skolealderen, samt unge og voksne.

Mit børne/menneskesyn

Jeg har den grundholdning, at alle mennesker gør det så godt de kan i de situationer og udfordringer livret byder. Derfor er der heller ikke negative tanker omkring “sovevaner” det ord oplever jeg ofte bliver forbundet med skyld og skam. At man skulle kunne ændre/kunne gøre noget andet.

Sovevaner er noget vi alle har, og det er da rigtigt at nogle er gode for os, og nogle kommer til at stå i vejen for den søvn vi gerne vil have. Jeg er drevet at at hjælpe mennesker til bedre trivsel, og mener at en stor opgave her, er at skabe god søvn for alle, i alle livets stadier.

Du kan læse mere om de forskellige forløb her på siden.