SøvnCoaching Unge og Voksne

Hos sovecoach.dk udbyder jeg også søvncoaching til unge og voksne. Mange oplever idag, at søvn er en udfordring, der trækker spor ind i vores hverdag. Ikke kun fordi vores kroppe fysisk ikke får den hvile den skal have for at kunne genopbygge sig, men i høj grad også fordi vi simpelthen ikke kan yde det vi gerne vil i vores dagligdag. træthed sætter en stopper for mange ting. og kan resultere i, at vi oplever at det går ud over både vores sociale liv og vores læring.

Hvorfor søvncoaching?

Som når vi sætter os for andre ting i livet, er det ikke altid det lykkes os at komme i mål på egen hånd, heller ikke selvom vi har en masse viden på området, sammenlign f. eks, med at du beslutter dig for, at motionere mere, tabe dig eller andet, du ændrer nogle ting i opstarten, men falder tilbage til gamle mønstre.

Den øgede ansvarsfastholdelse det medfører at jeg er der til at opmuntre og heppe på dig, i vores samarbejde omkring din søvn, gør en stor forskel. 

Man skal aldrig undervurdere den kraft, der ligger i at give andre mennesker lov til at støtte og tro på dig, så din egen følelse af ansvar over for dit løfte til dig selv bliver stærkere.