STRAM OP!!!

Godt nytår allesammen!! Hvor mange af jer har bedre sovevaner på listen over nytårsfortsætter??

Lad mig afsløre en hemmelighed for jer: “Det behøver altså ikke være så svært”. Ofte er en opstramning af jeres kulturer og vaner nok til at gøre en verden til forskel!! Helt seriøst!!

Det undrer mig ofte, når jeg holder foredrag, eller når jeg poster indlæg på Facebook, hvor mange der stiller spørgsmål til situationer, som jeg ved, at jeg kan hjælpe med – De fleste tror, at det er umuligt og uoverskueligt… Men sandheden er, at det er relativt simpelt, hvis man hiver det sidste overskud frem og lægger det i en plan som holder.

Jeg ser det hver dag, og når jeg er så heldig at få lov at poste beviser på det, så synes nogen, at det lyder for godt til at være sandt. Men det er ikke for godt til at være sandt. Det er seriøst arbejde med tingene, som lønner sig i bedre sovevaner!!

Så kan vi ikk blive enige om, at 2018 bliver året, hvor vi lærer børnene at sove i tryghed og tillid med anerkendelse?? Jeg sætter en ære i at hjælpe jer!! Og mine online kurser er skræddersyet til at give jer viden og redskaber til at lære jeres børn gode sovevaner.

Se hvordan i kan få min hjælp eller køb adgang til et af mine online kurser HER.

(Foto fra mit følgerbibliotek)