Hvordan lader I op og gør noget for jer selv?

IMG 2591

Jeg elsker min rolle som mor. De som kender mig godt vil nok sige, at jeg er MOR med stort M. De vil nok også sige, at jeg har mange jern i ilden. Dem af jer, som har hørt et af mine foredrag vil nok også vide, at mine børn betyder alt for mig. De får mig til at elske højere end jeg troede var muligt, de får mig til at savne helt ind i sjælen, så snart de er afleveret i skole, de får mig til at grine og græde og gøre fantastiske vidunderlige ting. Jeg har for det meste temmelig meget overskud til dem, når vi er sammen og meget af det kan tilskrives, at jeg også gør noget for mig selv. 

Jeg dyrker nemlig ridesport og er endda temmelig ambitiøs omkring det. Og det fylder mig for det meste med energi at have dette ved siden af mit moderskab og familieliv. Heldigvis bor vi sammen med vores heste, og jeg synes også at børnene lærer, at når man brænder for noget, så kræver det tid og masser af hårdt arbejde, hvis man vil blive god til det. De ser op- og nedture på tæt hold og de oplever når livet begynder og når det slutter – når vi byder en ny hest velkommen eller er nødt til at tage afsked. Altsammen er værdifuld viden på mange andre områder her i livet. Og DET synes jeg er en gave… Så win win egentlig.

Desuden tillader min mand og jeg os en gang imellem at tage på date uden børn og det laver vi fis med børnene med og vi kan mærke, at det betyder noget for dem, at vi elsker hinanden og også ind imellem hygger os uden dem. OG så gør det sjældent situationen værre at blive parkeret hos et sæt bedsteforældre, som har en doktorgrad i forkælelse af børnebørn. 

Hvad gør I for jer selv?

Denne artikel fra Vores Børn belyser også meget godt dette. LÆS HER