Ferietid- som skabt til sovetræning!

Er det nu, der skal arbejdes på sovevanerne?

Så er der for mange ferie på vej. Det er måske nu du har bedst tid og overskud til at gøre op med dårlige sovevaner og hovsaløsninger, inden hverdagens travlhed igen indhenter os. Og så kan du møde op på arbejde igen efter ferien med fornyet overskud og nattesøvn på kontoen.

Hvorfor ikke bruge ferien på at give familien den bedste gave nogensinde?

  • Nattesøvn
  • Gode sovevaner og
  • En ny portion overskud til alle

Få styr på sovevanerne i ferien

Men med de rette redskaber behøver dette ikke at være et issue hjemme hos jer!! Det tager nemlig ikke lang tid at lære dit barn gode sovevaner, hvis du griber det rigtigt an.

Gennem Sovecoach.dk hjælper jeg hver dag familier til at få styr på sovevanerne. Via personlig coaching eller gennem “selvstudie” i mine online kurser opnår forældre forståelse for og viden om børns søvn, der gør dem i stand til at planlægge og gennemføre sovetræning, der tager udgangspunkt i deres families ønsker og udfordringer.

KLIK HER for at læse mere om, hvordan du kommer i gang med dit personlige coachingforløb allerede i dag. Du kan også kigge på mine online kurser.

Det er nu I har tid, det er nu I er sammen og det er nu I kan se tingene i et lidt større perspektiv. Så det er bare med at udnytte det!!

Jeg ser frem til at hjælpe jer.

De bedste

– Joan