Det gode putteritual

RoseBook1

Vil du gerne vide, hvordan du får dit barn til at synes, at dit putteritual er det fedeste, når dagen er slut? Så læs med her.

Nægter barnet dit putteritual??

Mange børn vil nemlig stå på hovedet for at undgå at falde i søvn. At lægge sig til at sove er simpelthen for kedeligt, når man nu hellere vil opleve noget mere. Så når dit barn melder sig ud af dit putteritual, er det ikke fordi han/hun ikke har lyst til det, men mere fordi det minder barnet om, at dagen er ved at være slut. Og det er jo ikke fedt vel?

Putteritualet er et “TILBUD”

Igen gælder det om at gribe det an, på en smart måde. Hvis barnet får succes med at forlænge dagen ved at melde sig ud af dit putteritual, vil det formegentlig blive ved med at finde på ting, som kan udskyde det faktum, at det er tid til at sove.

Derfor er det en god ide bevidst at vælge 3 ritualer, som vi kan gentage hver aften, og som er efter konceptet “det her – eller ingenting”.

Bog – Sang – Trykkemassage

Jeg tilbyder altid disse 3 ting:

  1. En bog. Sid sammen og læs en bog.
  2. En sang. Hold barnet ind til dig, mens du synger en sang.
  3. Trykkemassage, når barnet ligger i sengen trykkes systematisk på muskler og led.

Se video om trykkemassage

Hvis barnet melder sig ud af bogen, går du videre til sangen, hvis det heller ikke vil have sang, går du videre til trykkemassagen og hvis det heller ikke vil det, så er det godnat. Så går der sikkert ikke lang tid før barnet melder sig til dit tilbud om putteritual.

Det lyder relativt simpelt – og det er det egentlig også – lige indtil dit barn nok opdager, at det har taget en dårlig beslutning. Vil du læse mere om, hvad du så gør, kan du benytte dig af en af disse 2 muligheder:

GØR-DET-SELV GUIDE til gode sovevaner

Køb adgang til mit online basis kursus “JA TAK, Lær mit barn at sove”, hvor du for kun 499kr får adgang til hele min redskabskasse bestående af viden, redskaber, videoer, aldersopdelte afsnit, og pdf´er lige til at printe ud og udfylde. Lige til at implementere derhjemme. KØB HER

FÅ JEANETTES HJÆLP

Få min hjælp ved at booke et personligt forløb med 2 x 30 min tlf coaching. Pakken indeholder desuden en måneds adgang til Basis kurset. Under samtalerne klarlægger vi jeres udfordringer og lægger en plan for forløbet, og jeg hjælper jer med de udfordringer, som måske kommer undervejs. KLIK HER