Sovecoach dk

Sovecoach dk

Priser

Varekategori:

Basis online kursus

DKK 249,00

Ikke på lager

Beskrivelse

“JA TAK; Lær mit barn at sove”

Online kursus, som på en enkel og overskuelig måde giver dig viden om dit barns søvn og Sovecoach.dk redskaberne til at løse jeres søvnudfordringer. Kurset indeholder tekst, videoer, infografik, PDF´er og arbejdsark, lige til at printe og udfylde.

Modul 1: Barnets personlighed

Opmærksomme, nysgerrige, vedholdende, intelligente og måske lidt temperamentsfulde børn har ofte tendens til at give udfordringer i forhold til søvn. I denne del får du en grundlæggende viden om hvorfor børnene modarbejder søvnen og hvorfor det er vigtigt, at du tager ansvar og hjælper dem til gode sovevaner.

Modul 2: Søvnens ABC

Forstå dit barns søvnmekanismer og søvnbehov. Lær hvordan du hjælper dit barn til en alderssvarende dagsrytme og hvornår du kan forvente, at dit barn kan sove igennem om natten. Du får i dette modul redskaber til at skabe de bedste forudsætninger for at kunne grundlægge gode sovevaner.

Modul 3: Mental forberedelse

Vores egne ambitioner om, at blive puttet og lægge sig til at sove, skal være hyggeligt, rart og dejligt, kan have indflydelse på vores reaktioner, hvis børnene ikke er enige i, at det er blevet tid til at overgive sig til drømmeland. Lær hvordan du forbereder dig selv bedst, så du kan være rolig, vedholdende og overbevisende på en god måde.

Modul 4: Lær dit barn at sove

Få Sovecoach.dk´s teknikker, som bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.  Lær om forudsætningerne for at kunne lære dit barn at sove hele natten. Få opskriften på det gode putteritual. Og lær hvordan du hjælper dit barn til at kunne falde i søvn selv og sove alderssvarende og sammenhængende, uden at have behov for unødig service undervejs i søvnen.

Alle teknikker bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.

Du har adgang til materialet i 30 dage fra købsdato, hvor du frit kan downloade materialet. Det er dog ikke tilladt at dele materialet med 3. part.

Når du har haft adgang til et eller flere af Sovecoach.dks online kurser kan du efterfølgende købe opfølgende samtaler med Jeanette, hvis du får brug for det. Se mere HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basis online kursus”

Måske kan du også lide

Tilmeld nyhedsbrev