Sovecoach dk

Sovecoach dk

Priser

Varekategori:

Online basis kursus og 30 min tlf coaching

DKK 1.299,00

I basis kurset ‘Ja tak, lær mig barn at sove’ får du grundstenene til at lære dit barn at sove.
Gennem fire moduler, nemlig ‘Barnets personlighed’, ‘Søvnens ABC’, ‘Mental forberedelse’ og ‘Lær dit barn at sove’ bliver basale kundskaber gennemgået, samt gode pointers og øvelser.

Beskrivelse

“JA TAK, Lær mit barn at sove” og personlige samtaler

Personligt tilrettelagt forløb igennem Sovecoach.dk´online basis kursus “JA TAK, Lær mit barn at sove” og 30 minutter efterfølgende telefon session.

Telefonsamtalen kan I bruge til enten at afdække jeres udfordringer og ønsker og vi kan sammen lægge en plan for forløbet eller I kan bruge den som opfølgning og tilretning af forløbet, efter I selv har gennemgået basis kurset.

Abonnementet indeholder

  • 30 minutters telefoncoaching
  • 1 måneds adgang til Sovecoach´online basiskursus “JA TAK, Lær mit barn at sove”.

OBS

  • I ringer mig op enten på telefon eller via Skype (skypenavn Sovecoach).
  • Telefontider på hverdage. Bedst mellem kl. 8.30 – 11 eller efter aftale.
  • Adgang til Basis kurset lukker efter 30 dage.
  • Aftale om tidspunkt for telefonsamtalen skal være foretaget indenfor 30 dage.
  • Ubrugte telefonsamtaler refunderes ikke.

Basis kurset “JA TAK, lær mit barn at sove” indeholder

Modul 1: Barnets personlighed

Opmærksomme, nysgerrige, vedholdende, intelligente og måske lidt temperamentsfulde børn har ofte tendens til at give udfordringer i forhold til søvn. I denne del får du en grundlæggende viden om hvorfor børnene modarbejder søvnen og hvorfor det er vigtigt, at du tager ansvar og hjælper dem til gode sovevaner.

Modul 2: Søvnens ABC

Forstå dit barns søvnmekanismer og søvnbehov. Lær hvordan du hjælper dit barn til en alderssvarende dagsrytme og hvornår du kan forvente, at dit barn kan sove igennem om natten. Du får i dette modul redskaber til at skabe de bedste forudsætninger for at kunne grundlægge gode sovevaner.

Modul 3: Mental forberedelse

Vores egne ambitioner om, at blive puttet og lægge sig til at sove, skal være hyggeligt, rart og dejligt, kan have indflydelse på vores reaktioner, hvis børnene ikke er enige i, at det er blevet tid til at overgive sig til drømmeland. Lær hvordan du forbereder dig selv bedst, så du kan være rolig, vedholdende og overbevisende på en god måde.

Modul 4: Lær dit barn at sove

Få Sovecoach.dk´s teknikker, som bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.  Lær om forudsætningerne for at kunne lære dit barn at sove hele natten. Få opskriften på det gode putteritual. Og lær hvordan du hjælper dit barn til at kunne falde i søvn selv og sove alderssvarende og sammenhængende, uden at have behov for unødig service undervejs i søvnen.

Alle teknikker bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.

Når du har haft adgang til et eller flere af Sovecoach.dks online kurser kan du efterfølgende købe opfølgende samtaler med Jeanette, hvis du får brug for det. Se mere HER.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at lære dit barn at sove trygt og dejligt!!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Online basis kursus og 30 min tlf coaching”

Tilmeld nyhedsbrev