Sovecoach dk

Sovecoach dk

Priser

Kategori:

0-5 år Online kurser og personlig tlf coaching

kr. 999,00

I de 4 online kurser får du grundstenene til at lære dit barn at sove.
Kurserne er opdelt i moduler. Bla. ‘Barnets personlighed’, ‘Søvnens ABC’, ‘Mental forberedelse’ og ‘Lær dit barn at sove’. Du får basal viden gennemgået, samt gode redskaber og øvelser. Efter kurserne får du en personlig samtale med Joan

Beskrivelse

ADGANG TIL ALLE 4 ONLINE KURSER samt personlig samtale

Personligt tilrettelagt forløb igennem Sovecoach.dk´online kurser og 40-60 minutters efterfølgende telefon session med Joan

Telefonsamtalen kan I bruge til enten at afdække jeres udfordringer og ønsker og vi kan sammen lægge en plan for forløbet eller I kan bruge den som opfølgning og tilretning af forløbet, efter I selv har gennemgået i de online kurser.

Abonnementet indeholder

 • 40-60 minutters telefoncoaching
 • 1 måneds adgang til ALLE 4 Sovecoach´online kurser:
  • BASISKURUS: “JA TAK, LÆR MIT BARN AT SOVE”
  •  NIGHTTERROR/NATTESKRÆK
  • DAGSLURE
  • PÅ FERIE MED MINDRE BØRN

PRIS

999 kr. Du sparer 100kr ved at booke online kurser og samtale samtidig.

OBS

 • Efter i har gennemgået/set modulerne, booker I samtalen via dette link

https://joan-flak-coach-terapeut.planway.com/

 • Adgang til online kurser lukker efter 30 dage.
 • Aftale om tidspunkt for telefonsamtalen skal være foretaget indenfor 30 dage.
 • Ubrugte telefonsamtaler refunderes ikke.
 • Du modtager mail med separate links til alle kurser efter køb.

De online kurser giver dig på en enkel og overskuelig måde  viden om dit barns søvn og Sovecoach.dk redskaberne til at løse jeres søvnudfordringer. Kurset indeholder tekst, videoer, infografik, PDF´er og arbejdsark, lige til at printe og udfylde.

Basis kurset “JA TAK, Lær mit barn at sove” indeholder

Modul 1: Barnets personlighed

Opmærksomme, nysgerrige, vedholdende, intelligente og måske lidt temperamentsfulde børn har ofte tendens til at give udfordringer i forhold til søvn. I denne del får du en grundlæggende viden om hvorfor børnene modarbejder søvnen og hvorfor det er vigtigt, at du tager ansvar og hjælper dem til gode sovevaner.

Modul 2: Søvnens ABC

Forstå dit barns søvnmekanismer og søvnbehov. Lær hvordan du hjælper dit barn til en alderssvarende dagsrytme og hvornår du kan forvente, at dit barn kan sove igennem om natten. Du får i dette modul redskaber til at skabe de bedste forudsætninger for at kunne grundlægge gode sovevaner.

Modul 3: Mental forberedelse

Vores egne ambitioner om, at blive puttet og lægge sig til at sove, skal være hyggeligt, rart og dejligt, kan have indflydelse på vores reaktioner, hvis børnene ikke er enige i, at det er blevet tid til at overgive sig til drømmeland. Lær hvordan du forbereder dig selv bedst, så du kan være rolig, vedholdende og overbevisende på en god måde.

Modul 4: Lær dit barn at sove

Få Sovecoach.dk´s teknikker, som bygger på anerkendelse, tryghed og tillid.  Lær om forudsætningerne for at kunne lære dit barn at sove hele natten. Få opskriften på det gode putteritual. Og lær hvordan du hjælper dit barn til at kunne falde i søvn selv og sove alderssvarende og sammenhængende, uden at have behov for unødig service undervejs i søvnen.

Indhold på alle kurser kan du finde HER

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at lære dit barn at sove trygt og dejligt!!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “0-5 år Online kurser og personlig tlf coaching”