"Trygge børn sover bedst" - Jeanette Wegge-Larsen

Vil dit barn/baby ikke sove?

 

Medlemslogin

Få adgang til online
kurser eller personlig
coaching nu fra

sovecoach 499 360

Mit børnesyn

18 juli 2013
Hot 0 favoured

Mit børnesyn

Herunder kan du læse om det børnesyn jeg coacher udfra. Bliv fortrolig med tankerne bag Soveteorien og teknikkerne og få et indblik i, om du er kommet til det rigtige sted? Er det mig, der skal hjælpe jer med jeres søvnudfordringer? Tjek menuen til venstre. 

  • Mor og far vil altid være der: Jeg tror på, at børn for at være trygge, skal vide, at vi altid vil være der, at vi altid vil trøste og at vi altid kommer tilbage, når de har brug for det. 
  • At møde sit barn med anerkendelse: De reaktioner børnene har på de tiltag vi tager er helt ok. Det handler om at møde dem med forståelse, men samtidig holde fast i det, som vi har besluttet i forhold til deres søvn. 
  • Selvstændighed: Ikke at kunne falde i søvn kan rent faktisk være utrygt for børn. Forestil dig selv, at du bliver træt og ikke aner hvad du skal gøre eller er afhængig af andre menneskers hjælp for at kunne lægge dig til at sove. At kunne falde i søvn selv giver selvstændighed og en evne, som barnet skal bruge resten af livet.
  • Mor og far står ved og mener, hvad de siger: Søvn bør ikke være til diskussion. Søvn er grundstenen i børnenes trivsel, vægst, udvikling og indlæring. Mange andre ting kan diskuteres, men ikke hvor og hvornår de skal sove. Find istedet områder, som barnet kan få indflydelse på (f.eks hvilken puttebamse, hvilket nattøj eller hvilken bog, I skal læse). 
  • Det er ikke synd, at lægge sit trætte barn til at sove. Børn har brug for mellem 10 og 12 timers nattesøvn helt op i skolealderen. 

citater Metode1

Denne side er GRATIS. For at få adgang til hele Soveteorien skal du købe adgang. KLIK HER.

 

0
Super User

Author: Super User

Powered by CjBlog

sovecoach-kid-image

499kr

 

ONLINE KURSUS

"JA TAK, Lær mit barn at sove". Lær dit barn at sove i tryghed og tillid. 

Kurset giver dig viden og trin for trin redskaber og teknikker.