"Trygge børn sover bedst" - Jeanette Wegge-Larsen

Vil dit barn/baby ikke sove?

 

Medlemslogin

Få adgang til online
kurser eller personlig
coaching nu fra

sovecoach 499 360

Blog Artikler

Nytårshilsen og tilbageblik på 2016

05 januar 2017
Hot 0 favoured

Året er gået og et nyt begyndt

Jeg synes det er dejligt at benytte lejligheden til både at se lidt tilbage, men også lidt frem i det nye år, som kommer. 2017 bliver et spændende år for Sovecoach.dk

På foredragsfronten blev det til en mange spændende møder med en masse af jer dejlige forældre derude.... Det er fantastisk at komme ud og se jer i øjnene. Øjne, som hver især fortæller en historie om hvordan søvnen eller mangel på samme har haft indflydelse på jer og jeres børns første måneder eller år. Nu sover begge mine egne børn jo heldigvis for det meste fantastisk (de er trods alt 7 og 10 år), men når jeg ser jer i øjnene blir jeg mindet om, dels hvor hårdt det er ikke at få sovet optimalt, og dels hvor priviligeret jeg er, at få lov til at arbejde med verdens bedste, mest velmenende og mest ambitiøse forældre.

Dernæst bliver jeg mindet om, hvor stor en forskel det egentlig er jeg gør, i de familier jeg får lov at arbejde med. Selvom det snart er mange år siden, kan jeg godt huske, hvad det gjorde ved mig ikke at få sovet, dengang mine var små.

10.000 følgere på Facebook

2016 blev også året, hvor jeg på min Facebookside rundede 10.000 følgere.
 
Et sindsygt stort tal, hvis man tænker over det. Jeg er så glad og stolt over den interesse der er, for det jeg tænker og tror på, og jeg sætter pris på enhver af jer, der har valgt at følge med på siden.
 
Så det skal I have tusind tak for.

Nyhedsbrev og nyt samarbejde

Af nye tiltag skal nævnes, at jeg I efteråret fik hjælp af en god veninde og samarbejdspartner Therese Persson til at få sat nyhedsbrev op, så jeg kan dele mine tanker og redskaber med jer på en mere direkte måde.

Nyhedsbrevet har tilmed fået en sindsygt god start. På bare et par måneder er der allerede over 700 modtagere. Meget overvældende.

Hvis du vil opfordre nogen til at melde sig til, kan de gøre det på www.sovecoach.dk/nyhedsbrev

Online kurser

Therese Persson og jeg har i fællesskab ligeledes udarbejdet det første online kursus "JA TAK, Lær mit barn at sove", der blev lanceret de 4 fredage før advent i nov- dec.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er mega stolt af det materiale og formen med de online kurser er helt bestemt noget, som jeg tror rigtig meget på. Therese's fantastiske illustrationer og infografik har virkelig løftet kurset op på et niveau, jeg længe har drømt om, men ikke selv har haft de grafiske evner til. Så samarbejdet med Therese ser virkelig lovende ud.

Mulighed for at hjælpe flere

Det kan være svært at få tid til eller mulighed for at være med til et foredrag, mens børnene er små og måske ikke kan puttes af andre, så det sætter desværre en begrænsning ifht. hvor mange jeg kan nå ud til med mine foredrag. Med de online kurser kan familierne studere materialet, når det passer ind i hverdagen og de kan læse, se videoerne og printe de pdf'er der hører til de enkelte moduler, så projekt sovetræning bliver delt ind i faser og familierne bliver trin for trin struktureret og overskueligt guidet gennem processen.

2017 bliver endnu mere spændende

De online kurser har i begyndelsen af det nye år afløst det I kender som Soveteorien. Ligeledes vil der komme nye emnespecifikke kurser til. Det første kursus "JA TAK, Lær mit barn at sove", bliver vores basis kursus. Det næste kommer til at handle om middagslure. I den forbindelse er I meget velkomne til at sende mig forslag eller ønsker til emner.

Du kan se mere om vores første basis kursus "JA TAK, Lær mit barn at sove på www.basis.sovecoach.dk

Mine dygtige webfolk på Stand Out Web har ligeledes ambitioner om, at hele basen på sovecoach.dk skal opgraderes, fornyes og gøres mere brugervenlig i 2017, så det glæder jeg mig også rigtig meget til. Med ønsket om det allerbedste nytår til jer allesammen.

Jeg glæder mig til at dele min verden med jer i 2017.

De kærligste hilsner
Jeanette

Skærmbillede 2017 01 05 kl. 11.45.39

 

0
Jeanette Wegge-Larsen

Author: Jeanette Wegge-Larsen

Powered by CjBlog

sovecoach-kid-image

499kr

 

ONLINE KURSUS

"JA TAK, Lær mit barn at sove". Lær dit barn at sove i tryghed og tillid. 

Kurset giver dig viden og trin for trin redskaber og teknikker.