"Trygge børn sover bedst" - Jeanette Wegge-Larsen

Vil dit barn/baby ikke sove?

 

Medlemslogin

Få adgang til online
kurser eller personlig
coaching nu fra

sovecoach 499 360

Blog Artikler

GRATIS SPØRGETIME torsdag d. 18.aug´16

15 august 2016
Hot 0 favoured

På torsdag kan du bare spørge løs!

Jeg er så beæret og stolt over, at hele 10.000 af jer har valgt at følge mig på Facebookside, hvor jeg deler min verden med børn og søvn og en masse andet, som falder mig ind. 

I dec 2007 havde jeg min første coaching. Eller dvs. Sovecoach.dk fik sin spæde start med 40 familier, som meldte sig til ganske gratis at teste min idé af. Min mission var dengang som nu, at hjælpe børnefamilier til gode og trygge sovevaner. Efter kun én måned havde 80% af familierne løst deres udfordring og konklusionen var, at ideen måske ikke var så tosset endda. 

Jeg ved, at 10.000 følgere ikke kommer af sig selv, så jeg vil gerne benytte muligheden for at takke jer alle for at like, dele og kommentere mine indlæg og dermed være med til at udbrede budskabet om mig og Sovecoach.dk. Derfor stiller jeg mig til rådighed for jeres spørgsmål på torsdag, hvor der her på siden i mit forum vil være åbent for spørgsmål fra 19-20. Jeg svarer spørgsmål fra kl. 20.

Mine tidligere erfaringer med spørgetimer er, at der kommer rigtig mange indlæg. Jeg håber selvfølgelig at kunne besvare dem allesammmen i løbet af aftenen eller fredag formiddag. 

Det foregår sådan, at forumet åbner for offentlig skriveadgang torsdag d. 18. aug kl. 19. Vælg den underkategori, som du synes dit spørgsmål passer ind under og tryk herefter på "New post" en grå knap med et plus øverst i forumet og udfyld de nødvendige oplysninger. Din email adresse vil ikke blive vist nogen steder. Når klokken er 20.00 lukker skriveadgangen igen. Dette fordi min erfaring er, at interessen er overvældende;-). 

Kategorierne er:

- Aftenputning

- Dagslure

- Natteroderi

- Søvnproblematikker

KLIK HER for at gå til SOVEFORUM.

Hvis du gerne vil have min hjælp, så kig forbi www.sovecoach.dk/priser og se hvordan. Priser fra 199kr for adgang til Soveteorien og fra 399kr for at få personlig coaching. 

Glæder mig til at hjælpe jer. 

De bedste hilsner 

Jeanette

Skærmbillede 2016 08 15 kl. 12.39.36

 

0
Jeanette Wegge-Larsen

Author: Jeanette Wegge-Larsen

Powered by CjBlog

sovecoach-kid-image

499kr

 

ONLINE KURSUS

"JA TAK, Lær mit barn at sove". Lær dit barn at sove i tryghed og tillid. 

Kurset giver dig viden og trin for trin redskaber og teknikker.