"Trygge børn sover bedst" - Jeanette Wegge-Larsen

Vil dit barn/baby ikke sove?

 

Medlemslogin

Få adgang til online
kurser eller personlig
coaching nu fra

sovecoach 499 360

Blog Artikler

Ferietid- som skabt til sovetræning!

24 juni 2016
Hot 0 favoured

Er det nu, der skal arbejdes på sovevanerne?

Sommeren er over os. Det er nu du har tid og overskud til at gøre op med dårlige sovevaner og hovsaløsninger, inden hverdagens travlhed igen indhenter os. Og så kan du møde op på arbejde igen efter ferien med fornyet overskud og nattesøvn på kontoen.  

Hvorfor ikke bruge sommeren på at give familien den bedste gave ever?

  • Nattesøvn
  • Gode sovevaner og
  • En ny portion overskud til alle? 

Rigtig mange forældre starter op efter barsel, når sommerferien er slut, og rigtig mange af dem frygter dette, fordi deres barn stadig vågner et utal af gange, eller er svær at få til at sove om aftenen eller til lurene om dagen.

Ikke ubegrundet frygter mange forældre derfor også, at skulle sende barnet afsted i vuggestue eller dagpleje, velvidende, at luren kommer til at volde problemer og frustrationer. Ikke de bedste betingelser at starte institutionslivet væk fra mor og far på. 

Men med de rette redskaber behøver dette ikke at være et issue hjemme hos jer!! Det tager nemlig ikke lang tid at lære dit barn gode sovevaner, hvis du griber det rigtigt an. 

Gennem Sovecoach.dk hjælper jeg hver dag familier til at få styr på sovevanerne. Udfra personligt tilrettelagte forløb eller gennem "selvstudie" i mine teknikker, opnår forældre forståelse for og viden om børns søvn, der gør dem i stand til at planlægge og gennemføre sovetræning, der tager udgangspunkt i deres families ønsker og udfordringer.

KLIK HER for at læse mere om, hvordan du kommer i gang med dit personlige coachingforløb allerede i dag. 

Det er nu vi har tid, det er nu vi er sammen og det er nu vi kan se tingene i et lidt større perspektiv. Så det er bare med at udnytte det!!

Jeg ser frem til at hjælpe jer.

De bedste sommer hilsner

- Jeanette

Baby sover klapvogn

0
Jeanette Wegge-Larsen

Author: Jeanette Wegge-Larsen

Powered by CjBlog

sovecoach-kid-image

499kr

 

ONLINE KURSUS

"JA TAK, Lær mit barn at sove". Lær dit barn at sove i tryghed og tillid. 

Kurset giver dig viden og trin for trin redskaber og teknikker.