"Trygge børn sover bedst" - Jeanette Wegge-Larsen

Vil dit barn/baby ikke sove?

 

Medlemslogin

Få adgang til online
kurser eller personlig
coaching nu fra

sovecoach 499 360

Blog Artikler

"Det har været en kæmpe lettelse for min søn at lære at sove selv"

02 marts 2016
Hot 0 favoured
"Det har været en kæmpe lettelse for min søn at lære at sove selv".
I går talte jeg med Dorrit, som er i gang med at lære begge sine børn at sove. Hendes ældste er 2.5 år og lærte lynhurtigt at falde i søvn selv og sove igennem. Hendes betragtning ovenfor er i kke ualmindelig, men den beskriver på bedste vis, hvorfor vi gør vores børn en tjeneste, når vi lærer dem at falde i søvn selvstændigt.
Inden forløbet skulle de holde i hånd til han sov om aftenen og flere gange i løbet af natten vågnede han, og sagde "hånd" og skulle have gentaget processen. Kritikere vil måske mene, at vi selvfølgelig skal vi holde vore børn i hånden eller sove sammen med dem, hvis de har brug for det, men dette er faktisk et rigtig godt og ikke ualmindeligt eksempel på, at børnene får mere ro, og mulighed for at give slip på nogle betingelser og at de rent faktisk hviler i evnen til at kunne falde i søvn og sove selv.
Jeg har tidligere besøgt en anden familie (også med en 2 årig) som startede allerede kl. 15 om eftermiddagen med at skulle forsikre sig om, at mor ville sidde hos ham ved puttetid. Og det er efter min mening ikke ok, at det skal fylde så meget hos en 2 årig, at hele eftermiddagen handler om det. Også han kom til at hvile meget mere i sig selv, da han fik lært at falde i søvn selv.
Alle mine teknikker og redskaber bygger på anerkendelse, på tryghed og på tillid og vi lærer børnene, at vi altid vil være der, at vi altid vil trøste og at vi altid kommer tilbage, hvis det er nødvendigt.
KØB DIT EGET PERSONLIGE FORLØB HER. http://www.sovecoach.dk/priser
(Foto fra mit følgerbibliotek)
 
10466955 10152507997083215 1875386209 n
0
Jeanette Wegge-Larsen

Author: Jeanette Wegge-Larsen

Powered by CjBlog

sovecoach-kid-image

499kr

 

ONLINE KURSUS

"JA TAK, Lær mit barn at sove". Lær dit barn at sove i tryghed og tillid. 

Kurset giver dig viden og trin for trin redskaber og teknikker.