3 simple spørgsmål hjælper dig til mere nattesøvn

10726663 651046508342327 200445072 n

Disse 3 simple spørgsmål sætter dig på sporet af en hel nattesøvn. Står gode sovevaner øverst på ønskelisten? Så følg med her:

Stil dig selv de samme 3 spørgsmål, som jeg stiller ved mine personlige coachingforløb. De hjælper dig med at afdække og få fokus på, hvad det er, du gerne vil ændre og med at sætte dig mål for projektet.

1. Hvad er jeres udfordring?
2. Hvad har I gjort indtil nu?
3. Hvor vil I gerne hen?

3 meget simple spørgsmål, som er vigtige for processen. Det er vigtigt at vide, dels hvad det er, som har udfordret, dels hvilke vaner, løsninger eller “hovsa-løsninger” I har gjort brug af og vigtigst af alt “HVOR vil vi gerne hen?” Hvad er målet, hvad er gode sovevaner for os.

Udfra disse 3 spørgsmål hjælper jeg dagligt børnefamilier med at få styr på sovevanerne for deres børn. Når vi har afdækket dette, lægger vi en plan i fællesskab med mål og delmål og jeg hjælper forældrene med at være forberedte på de ting, som de kan forvente undervejs i processen.

Ønsker du at hjælpe dit barn til at lære gode og trygge sovevaner, så har du flere muligheder. Jeg har b.la et online basis kursus, som hedder “JA TAK, Lær mit barn at sove”. Kurset koster 499kr og giver dig trin for trin redskaberne til gode sovevaner. Du kan også kombinere kurset med samtaler eller besøg med mig. Se mere på www.sovecoach.dk/priser.

Foto fra mit følgerbibliotek.